Avicii a rămas în memoria fanilor prin piesele pe care le-a lansat de-a lungul carierei. Ca un omagiu, anul acesta se va lansa prima biografie a celebrului DJ care a cucerit o lume întreagă cu piesele sale.

Avicii ar fi împlinit în 2021 31 de ani, iar fanii din întreaga lume îi simt lipsa. Avicii va trăi mereu prin piesele pe care le-a compus nu doar pentru el, ci și pentru alți artiști. În memoria artistului, Måns Mosesson, un jurnalist suedez va lansa prima biografie scrisă în memoria DJ-ului. ”Tim: The Official Biography of Avicii” va fi lansată pe 16 noiembrie și va cuprinde interviuri și detalii oferite de persoanele care îl cunoșteau cel mai bine pe Avicii. Întreaga sumă obținută din vânzarea cărții va merge de la Tim Bergling Foundation către ONG-urile pe care fundația creată de familia DJ-ului le susține.

În 2020, la doi ani de la moartea DJ-ului au ieșit la iveală noi declarații și ipoteze șocante. Se pare că decesul acestuia nu a fost un simplu accident. Afirmațiile au fost făcute de celebrul grup de hackeri Anonymous. Aceștia au declarat că Avicii avea informații despre cazul Epstein. Mai mult, se pare că DJ-ul știa insula secretă unde milionarul conducea o rețea de pedofilie.