Post Malone a început să revină la pasiunea lui pentru muzică și este mai activ ca niciodată. În urmă cu ceva timp, Posty a trecut pragul esteticianului dentar și nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales noile bijuterii pentru dinții lui. Mândru de investiția sa, artistul și-a etalat deja dantura în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Post Malone nu se lasă mai prejos decât colegii lui de breaslă. Dacă în ceea ce privește partea feminină, gama de accesorii și de artificii stilistice este mult mai ofertantă, Posty a decis să găsească o variantă și pentru el. Artistul s-a inspirat de la colegul lui, Lil Uzi Vert, doar că nu și-a pus diamantele în frunte, ci pe dinți. Post Malone a decis ca în anul acesta să fie mai prețios ca niciodată și i-a reușit. Noua ”achiziție” a acestuia l-a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1,6 milioane de dolari.

O astfel de operă de artă nu putea fi realizată de orice dentist, așa că Post Malone a mers pe mâna celor mai buni. De dantura de milioane de dolari s-au ocupat Thomas Connelly, un dentist al celebrităților și Naoki Hayashi. 

”Cu un zâmbet care pune la vedere o lucrare în porțelan natural și doi canini încrustați cu diamante de 12 carate, Post Malone are acum un zâmbet de 1 milion de dolari la propriu!”, a scris Connelly pe Instagram.