Pentru urmăritorii lui Maluma deja nu mai este niciun secret faptul că artistul își iubește familia mai mult decât orice. Maluma de abia a așteptat să se mai calmeze lucrurile ca să își poată vizita mama și sora.

Maluma și familia lui au o relație foarte apropiată, iar pentru artist perioada pandemiei a fost o adevărata provocare. Maluma nu poate sta prea mult timp departe de mama și de sora lui, chiar dacă asta uneori îi aduce un val de critici. Anul trecut, sărutul lui Maluma cu mama sa a generat un val de reacții negative, fanii criticându-l în online pentru imaginile pe care le-a postat. Artistul nu a luat în considerare vorbele rele și s-a apărat, spunând că relația dintre el și mama sa nu poate fi explicată în cuvinte.

Acum, după mai binde de trei luni în care nu s-au văzut, Maluma, mama lui și Manuela, sora sa au reușit să se reîntâlnească. Momentul a fost unul special pentru artist, așa că a profitat de ocazie și a postat imaginea pe Instagram alături de descrierea: ”FAMILIA este comoara neprețuită pe care ne-o dă viața. Le iubesc pe aceste păpuși!”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)