Smiley și Gina Pistol au bifat prima escapadă alături de fetița lor. Cei doi au profitat de vremea frumoasă și de mini-vacanța de Paște, pentru a petrece timp atât cu familia, cât și în natură. 

Gina și Smiley sunt destul de discreți cu aparițiile pe social media de când au devenit părinți și, atunci când postează o fotografie împreună, este cu atât mai apreciată de cei care îi urmăresc. Cei doi părinți și-au scos fetița la plimbare la aer curat și eu postat pe stories câteva imagini din prima lor escapadă în formulă extinsă. Atât artistul, cât și iubita lui, au publicat și pe Instagram feed câte o fotografie de la plimbarea în trei. ”După un weekend cu familia extinsă, astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea”, a scris Smiley în dreptul fotografiei. În același timp, Gina Pistol a postat pe contul ei o poză în care apare cu Smiley, iar cel mai probabil fetița lor dormea în cărucior în tot acest timp. 

Parenting level 100. Ce fac Smiley și Gina Pistol când doarme Josephine?

Chiar dacă fanii care îi urmărescu pe social media așteaptă cu sufletul la gură o poză de familie, în care să o vadă pe micuța Josephine, momentul nu este tocmai aproape. Smiley le-a închis gura celor care întrebau insistent când o vor vedea pe micuță și a spus cu subiect și predicat că nu are de gând să o expună pe social media până când nu va fi suficient de mare să își dea acordul în acest sens. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)