Antonia și fetița ei, Maya au o legătură specială și chiar dacă sunt la kilometri distanță, cele două sunt mereu una alături de cealaltă. Zilele trecute, artista a mers în Italia pentru a fi lângă Maya la prima comunione, un eveniment religios important la catolici.

Antonia a cucerit Instagramul cu cele mai recente poze în care apare și Maya. Artista și fetița ei au petrecut unele dintre cele mai frumoase, dar și cele mai emoționante momente. Maya are deja 10 ani, iar în religia catolică aceasta este vârsta la care copiii trec prin prima comunione sau prima împărtășanie. Artista a mers special în Italia pentru a fi alături de Maya, iar fanii au apreciat foarte mult gestul artistei, dar și imaginile pe care le-a postat pe social media.

Buletinul la control! Știai că Antonia mai are un prenume? Uite cum o cheamă, de fapt, pe artistă

Maya a purtat o ținută specială pentru acest eveniment, iar Antonia s-a asortat cu ea, purtând la rândul ei o ținută all white. Maya este fetița Antoniei din căsătoria artistei cu Vicenzo Castellano. Artista a reușit să divorțeze de bărbatul din Italia, Antonia fiind numită de multe ori artista cu cel mai lung divorț din showbizz. Chiar dacă până acum pandemia nu i-a permis să fie mereu aproape de micuța ei, Antonia a vorbit zilnic cu Maya și de fiecare dată când a avut ocazia a vizitat-o. Artista a mers de multe ori în vacanțe cu cei trei copii și cu Alex Velea și sunt exemplu concret de familie perfectă și fericită.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)