Nicole Cherry a lipsit de pe Instagram câteva zile, dar a revenit și și-a liniștit prietenii virtuali. Cireșica a spus că sunt bine atât ea, cât și bebelușa, dar vremea din ultimele zile a indispus-o și că nu a avut starea necesară să posteze nimic. Viitoarea mămică le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Insta' ce poftă de graviduță a avut în ultimul timp.

Nicole Cherry a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Micuța Anastasia urmează să vină pe lume la începutul lunii decembrie, iar părinții ei abia așteaptă să o cunoască. Nicole a povestit, de-a lungul ultimelor luni, că a avut o sarcină fără probleme, odată ce a trecut de grețurile din primul trimestru. A fost activă, a participat la evenimente, a lansat o nouă colecție de haine sub brand-ul pe care îl deține, a participat la podcast-uri și a înregistrat piese, cu Anastasia în burtică.

Nici poftele specifice sarcinii nu i-au dat prea mari bătăi de cap, cel puțin până acum. Cireșica a dezvăluit pe stories că nu știe că s-a întâmplat, dar a avut o poftă nebună de paste, după ce a văzut la o emisiune la televizor că se gătea o rețetă de paste: ”Ce credeți că mi-am comandat eu la ora asta? Paste! Pentru că am văzut la televizor, mânca Adela (n.r. prezentatoarea) cu o poftă de am zis că intru prin televizor”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)