Delia pare că face muzică dintotdeauna și asta i se potrivește cel mai bine. Așa e că nu ți-ai imagina-o practicând altă meserie? Ei bine, dacă ar vrea să se reprofileze, Delia ar putea să o facă oricând. 

Atunci când este invitată într-un podcast, Delia vorbește cu plăcere și cu deschidere despre orice subiect. Așa s-a întâmplat și recent, când artista a fost invitata lui Gojira, unde a povestit aproape trei ore despre diverse subiecte. Printre altele, ce și-a cumpărat din primii bani câștigați din muzică și ce meserie ar fi putut practica, dacă nu ar fi fost cântăreață. Delia are studii muzicale și ar putea oricând să predea muzică, dar a povestit că nu s-ar regăsi deloc într-o carieră didactică. 

Ce vremuri! Ce și-a cumpărat Delia din primii bani câștigați din muzică? ”Aveam vreo 17 ani și…”

Delia a absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti și apoi a dat admintere la Conservator. A studiat la secția Pedagogie și ar fi putut să devină profesoară, dar a recunoscut că nu ar avea nervi pentru așa ceva: ”Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la X Factor. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aș fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesoară”, a povestit Delia în podcastul Aproximativ Discuții.