La asta nu ne așteptam! Netflix își extinde portofoliul, iar acum bifează o nouă reușită. Unul dintre cele mai vizionate seriale se va bucura în curând de o variantă coreeană.

”La casa de papel”, unul dintre serialele fenomen produse de Netflix pregătește o surpriză pentru fani. Succesul serialului a fost unul răsunător, iar asta i-a convins pe producătorii coreeni să pună în scenă propria lor variantă. ”La casa de papel”, varianta coreeană va avea 12 episoade și va fi regizat de Kim Hong-sun. 

”Creatorii coreeni și-au dezvoltat propria limbă și cultură audiovizuală de-a lungul timpului. Și-au propus ca serialele lor să treacă dincolo de bariera culturală și să devină un punct de referință pentru milioanele de privitori din toată lumea. Mi se pare fascinant faptul că serialul ”La casa de papel” a reușit să convingă producătorii coreeni să realizeze o adaptare.”, a declarat Alex Pina, producătorul serialului pentru Variety.

“La Casa de Papel” sau “Money Heist” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix. Sezonul 4 a fost lansat în aprilie 2020 și a fost vizualizat de peste 65 de milioane de utilizatori.