Nu mai este niciun secret faptul că Johnny Depp a făcut mai mult de jumătate din acțiunea filmului „Pirații din Caraibe”. Acum, franciza se pregătește de o nouă parte, iar filmările sunt măcinate de o singură întrebare: va mai fi sau nu prezent Johnny Depp?

De mai bine de o lună, atenția întregii lumi este canalizată către procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Fosta sotie continuă să îl acuze de violență asupra ei și, mai nou, asupra surorii sale, deși nu are nicio dovadă concretă în acest sens. Procesul este unul anevoios, mai ales că echipa de avocați a actorului trebuie să demonteze orice afirmație pe care a făcut Amber.

Procesul din Virginia are mult mai multe consecințe decât pare. În afară de sutele de ore petrecute în sala de judecată, Johnny a pierdut multe campanii și roluri emblematice, iar unul dintre el este cel din „Pirații din Caraibe”. Până acum, au existat doar speculații cu privire la viitorul cinematografic al actorului, dar acum, producătorul filmului a făcut primele declarații oficiale.

Jerry Bruckheimer le-a reamintit fanilor într-un interviu pentru „The Sunday Times” că viitorul filmului nu îl are deloc în plan pe Johnny Depp. Johnny a jucat rolul lui Jack Sparrow în toate cele cinci părți ale filmului, ba chiar a primit și o nominalizare la Oscar pentru „Curse of the Black Pearl.” Bruckheimer a mai spus că, momentan, lucrează la două scenarii cu „Pirații”, dar niciunul dintre ele nu-l includ pe Johnny.

„Da, am vorbit cu Margot Robbie. Lucrăm la două scenarii, unul cu ea și unul fără ea. Johnny Depp nu este luat în calcul în momentul de față, dar viitorul încă nu este decis.”