Ce e frumos, îi place și lui Dumnezeu! Artistele de la noi țin pasul cu fashionul și nu le scapă nimic. Una dintre pasiunile lor vinovate este corsetul și trebuie să recunoaștem că pe unele dintre ele le avantajează super mult.

Artistele de la noi lucrează cu cele mai tari echipe de stiliști, iar rezultatele sunt pe măsură. Nu puține au fost dățile în care două sau mai multe artiste au îmbrăcat aceleași piese vestimentare. Unul dintre cele mai recente exemple este cel al lui AMI și al Alinei Eremia. Cele două artiste au optat pentru un corset sexy, din latex, în culori diferite.

Mai întâi cu Grasu XXL, acum cu el. AMI a colaborat cu Tata Vlad și a lansat ”Enigma”. Enjoy it!

Alina Eremia a fost prima care s-a afișat cu un corset negru pentru concertul live pe care l-a susținut anul trecut. Artista a urcat o serie de imagini pe Instagram, acolo unde a primit peste 44.000 de mii de like-uri. AMI a optat și ea pentru același corset, într-o nuanță roz, iar imaginile fac parte din promovarea piesei ”Enigma”.

AMI a lansat ”Enigma” alături de Tata Vlad, iar fanii o vor regăsi în curând pe primul album al artistei intitulat tot Enigma.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)