Mira și iubitul ei, Andrei au decis că este momentul să ia o pauză și să evadeze pe tărâm exotic. Artista a ales o locație de vis și, chiar dacă acum este trendul vacanțelor în Maldive, cei doi îndrăgostiți au spus ”pas” de această dată.

În timp ce fanii se bucură de albumul pe care l-a lansat de curând, Mira și-a luat iubitul și au mers într-o destinație la care visau demult: Zanzibar. Cei doi au făcut o alegere foarte bună și se pare că se relaxează de minune alături de prietenii lor. Chiar dacă a plecat să se relaxeze, Mira își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, așa că nu avea cum să nu le povestească prin ce peripeții a trecut.

Nu există vacanță fără evenimente neprevăzute, iar Mira nu face nici ea excepție de la această regulă nescrisă. Artista și-a propus să meargă cu catamaranul în larg, dar se pare că vremea nu a ținut cu ea. Ploaia și valurile mari au dat peste cap planurile artistei, iar fanii au putut observa dezamăgirea Mirei pe Insta stories.

”Bineînțeles că am avut dreptate și vremea nu a ținut cu noi. Ne-am trezit în mijlocul oceanului cu niște valuri imense și ni s-a făcut tuturor rău. Eu am stat numai cu ochii închiși, nu am văzut nimic, a fost oribil. Acum, sper să îmi fac curaj să mai merg în altă zi.”, a pus artista.