Penn Badgley, actorul principal din serialul fenomen ”You” se confruntă cu probleme grave. Colegul său de platou, Chris D'Elia îl acuză de hărțuire sexuală.

După Justin Bieber, se pare că acum Penn Badgley este ținta acuzațiilor de agresiune sexuală. Actorul care l-a interpretat pe Joe Goldberg în serialul ”You” este nevoit să se apere de acuzațiile aduse de unul dintre colegii de platou.

Totul a început atunci când câteva femei au afirmat pe Twitter că Penn le-ar fi cerut mai multe poze nud cu ele chiar dacă erau minore. Penn s-a apărut și și-a spus părerea în timpul unui interviu pentru podcastul Los Angeles Times.

”Faptul că un rol pe care l-am interpretat i-a făcut pe unii să îmi pună o etichetă greșită, este deranjant. Foarte deranjant. Mă afectează foarte mult. Am foarte multe de suferit din cauza asta. Știu că am spus și am făcut multe lucruri greșite de-a lungul carierei, dar niciodată nu am ofensat în vreun fel vreo femeie. Toate relațiile pe care le-am avut au fost legale și de comun acord.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another one from @robinsonbrooklyn who makes the only suits I own. #bespokesuit #americanmade

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley) on