Cardi B a fost gazda American Music Awards de anul acesta, iar apariția ei a fost una spectaculoasă. Iubita lui Offset și-a propus să atragă toate privirile și i-a reușit. Rapperița a făzaut senzație pe red carpet cu ținuta ei pe care fanii nu o vor uita prea curând.

Despre apariția lui Cardi B de la American Music Awards vorbește toată lumea. Rapperița a mers pe rețeta lui Kim Kardashian de la MET Gala și s-a asigurat că nu lasă prea multe la vedere. Cardi a purtat o rochie semnată de Schiaparelli și, cum aceasta a fost gazda evenimentului, nu avea cum să se rezume la o singură ținută. Artista a fost de nerecunoscut pe covorul roșu, iar fanii s-au grăbit să interpreteze mesajul din spatele măștii, dar surpriză! Se pare că iubita lui Offset nu a vrut să transmită nimic în mod special, ci doar să fie apariția serii.

Recent, Cardi B a devenit mămică pentru a doua oară și a povestit, pe Insta Stories, că organismul ei încă se reface după nașterea bebelușului. Artista a dezvăluit că a avut parte de complicații la naștere și că a fost mai greu decât și-a imaginat: ”A fost o nebunie, am pierdut foarte mult sânge”, a spus Cardi într-un story. 

Proaspăta mămică a mai dezvăluit că primește complimente pentru felul în care arată corpul ei acum, mai ales șoldurile. Schimbările se datorează tot sarcinii, pentru că bebelușul a fost poziționat foarte jos și a creat presiune pe oasele bazinului, făcându-le să se depărteze puțin. Cât despre zvonurile că ar fi făcut o abdominoplastie pentru a scăpa de burtică atât de repede, Cardi a dezmințit informația și a explicat că nu este posibilă o astfel de intervenție la atât de puțin timp după naștere: ”Pielea este in continuare lăsată și tot mai am burtică”, a spus artista, arătând spre abdomenul inferior. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)