În ultima vreme, mai mult ca niciodată, toate privirile sunt ațintite asupra familiei Kardashian. Dramele sunt la ordinea zile, dar și noile siluete ale vedetelor ridică multe semne de întrebare. Recunoscute pentru posteriorul generos, de data asta, atât Kim, cât și Khloe par mai fit.

Khloe știe cum să stârnească rumori în online. În ultima perioadă, sora lui Kim este mai transparentă ca niciodată și nu se sfiește să se afișeze în ipostaze naturale. Cum nimic nu scapă de ochiul critic al fanilor, mulți dintre cei care o urmăresc au observat ceva schimbat la ea. 

Khloe este obsedată de aspectul ei fizic și nici nu este de mirare. Milionara a investit sume colosale în el, dar și timp și energie. Tot corpul este și cel care i-a adus cei mai mulți bani și a făcut-o remarcată, așa că a meritat fiecare sacrificiu. Khloe este conștientă că de acum încolo nu va întineri, dar ar fi dispusă să facă absolut orice pentru a da anii înapoi.

Recent, familia Kardashian a organizat un eveniment grandios cu ocazia terminării primul sezon al show-ului de pe Hulu. Khloe a atras toate privirile, iar cei prezenți nu au putut să nu observe că posteriorul ei nu mai este la fel de generos ca înainte. Mai mult, fanii cred că aceasta a renunțat la implanturi, la fel ca sora ei, Kim. Imaginile vorbesc de la sine, iar Khloe pare că a pus punct acelei ere cunoscută ca fiind BBL Era (Brazilian butt lift) și are mult mai mult curaj să se afișeze naturală.

 

@m.x061 A new era #fyp #foryou #kardashians #khloekardashian #kimkardashian #bbl #baddie #trending #viral #new #body #foryoupage ♬ Follow me or else - ☆