Atunci când s-a combinat cu Justin Bieber și s-au căsătorit rapid, haterii au acuzat-o pe Hailey (Baldwin pe atunci) că are un interes ascuns și că urmărește faima și banii artistului. Modelul a demonstra că nu este așa și, trei ani mai târziu, sunt tot căsătoriți și mai fericiți ca niciodată. Hailey era cunoscută încă dinainte să se combine cu Justin și a câștigat bani frumoși din modelling încă din adolescență. 

Hailey Bieber a reușit să adune, până la 24 de ani, o avere de aproximativ 20 de milioane de dolari. Soția lui Biebs provine dintr-o familie cunoscută, tatăl și unchiul ei fiind actori la Hollywood. Hailey a început să cocheteze cu industria modei în aceeași perioadă ca surorile Hadid și surorile Kardashian-Jenner. A făcut campanii, de-a lungul timpului, pentru brand-uri precum Guess, Ralph Lauren, Calvin Klein sau Tommy Hilfiger. A avut și câteva apariții televizate, iar în urmă cu câțiva ani a devenit imaginea unui brand de produse cosmetice. 

Momentul adevărului. Hailey Bieber a lămurit misterul: este sau nu însărcinată?

Presa de peste Ocean a scris în repetate rânduri că Hailey ar avea în plan să facă pasul către un business propriu cu produse cosmetice și că ar fi făcut deja demersurile pentru a înregistra denumirea mărcii pe care vrea să o lanseze pe piață. Deocandată nu s-a concretizat nimic, însă știți cum se spune: nu iese fum fără foc, nu-i așa?