Kylie Jenner face ce face și din nou atrage antipatia urmăritorilor. Imaginile pe care miliardara le postează adună milioane de aprecieri, dar asta nu înseamnă că nu există și nemulțumiri.

Kylie Jenner adoră să se posteze pe Instagram în toate ipostazele, iar luxul este cuvântul care descrie cel mai bine contul ei de social media. Fie că se postează din locuri exotice, fie că etalează accesoriile scumpe ale micuței Stormi, fanii sunt mereu acolo să arunce cu pietre în ea. Una dintre cele mai recente postări ale miliardarei a creat din nou valuri printre cele 200 de milioane de fani.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mogulul imperiului Kylie Cosmetics adoră sezonul estival și asta nu o zicem noi, ci postările în care miliardara se îmbrac sumar vorbesc de la sine. Cum se pregătește Kylie pentru primăvară și pentru vară? Well, cu schimbarea garderobei în ton cu gradele din termometre.

Sora lui Kim a postat pe Instagram o mică parte din dressingul ei plin de genți și de pantofi de brand ale căror preț depăsește cu mult o sumă formată din cinci cifre. Dacă unele fane i-au admirat colecția și au început să viseze cu ochii deschiși la așa ceva, la polul opus s-au aflat haterii care au criticat-o pentru extravaganță.

”Da, vedem, săraca Kylie”, ”Doamne, aici se află întreaga mea taxă pentru facultate”, ”Această imagine îmi amintește cât de sărac sunt” sau ”Adoptă-mă” au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)