Delia face parte de categoria de prezențe din online cărora nu le este teamă să își exprime liber ideile. Artista obișnuiește să dea replica celor care o critică și atrage atenția mereu asupra lucrurilor care i se par ciudate.

Delia este foarte asumată atunci când vine vorba de postările din online. Aceasta nu postează doar de dragul like-urilor sau doar ce este instagramabil, ci alege să urce pe feed-ul ei imagini care o reprezintă. Evident, comunitatea ei de urmăritori este împărțită în cei care o laudă pentru alegerile făcute și în cei care au mereu ceva de comentat.

14 momente în care Delia le-a dat peste nas haterilor de pe Instagram

Atunci când nu dă replica haterilor, Delia share-uiește postări care sunt pe aceeași lungime de undă cu gândurile și ideile ei. Este și cazul uneia dintre cele mai recente imagini urcate pe Insta story, imagine pe care Delia a preluat-o de la un alt cont. Artista are un stil care nu prea poate fi criticat, așa că își permite să atragă atenția celor care se comportă contrar normalității.

Delia a vrut să atragă atenția domnișoarelor care confundă ținutele de club cu cele de ieșit la o terasă basic. ”Eu înțeleg că vă este dor, dar la teresă nu te duci dezbrăcată ca la club.”