După Harry Styles, Drake mai lipsea din peisaj. Rapperul are planuri mărețe și vrea să intre în casele fanilor cu orice preț.

Așteptarea a luat sfârșit! Misterul din iunie a fost rezolvat! Drake va lansa propria linie de lumânări parfumate, Better World Fragrance House. Rapper-ul a făcut parteneriat cu cei de la Revolve și astfel și-a dus la îndeplinire dorința. Drake va produce lumănări în serie limitată, cu un aspect pe măsură. Pentru fanii acestuia deja nu mai este niciun secret faptul că artistul iubește parfumurile și chiar și-a tatuat o sticluță de parfum.

Lumânările vor costa 48 de dolari și vor putea fi personalizate. Pe lângă aromele de mosc, fanii vor putea simți și note de mosc, chihlimbar și cașmir. Fanii vor trebui să mai aștepte puțin până să simtă mirosul lui Drake pentru că momentan lumânările au ajuns doar la prietenii lui. 

Drake are chiar și o piesă ”Tuscan Leather” inspirată de parfumul produs de Tom Ford, iar colecția de lumânări este inspirată de albumul ”Live In Eugene.”