S-a lăsat cu multă șampanie la ziua lui Cardi B. Atât de multă, încât artista nu a realizat că a postat o imagine cu ea dezbrăcată pe contul de Instagram. Fanii vigilenți au știu ce să facă cu poza.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fosta parteneră a lui Offset duce extravaganța la un alt nivel. După petrecerea nebună pe care a organizat-o de ziua ei, Cardi a dat ”lovitura” pe Instagram. Rapperița a postat o imagine complet dezbrăcata pe contul oficial de Instagram, din greșeală. Atunci când a văzut ce urmează să facă, Cardi B s-a gândit să rezolve problema în cel mai simplu mod: să oprească telefonul.

Atunci când a repornit telefonul, Cardi a fost șocată să vadă că poza s-a încărcat pe contul de Instagram, iar fanii vigilenți au făcut imediat screenshot. Pe Twitter s-a creat un întreg trend, #BoobsOutForCardi, acolo unde fanii i-au luat apărarea artistei.

Și Cardi și-a asumat greșeala și a avut și ea ceva de spus în apărarea sa: ”Eram în pat, ok? Vorbeam cu Offset și i-am spus că m-am lovit în zona aceea. Am făcut o poză ca să îi arăt lui Offset și în loc să apăs trimite, am apăsat încarcă. Când mi-am repornit telefonul, am realizat că toți prietenii mei și inclusiv mama mea mi-a văzut sânii. Sânii mei arată așa pentru că am hrănit-o pe Kulture timp de trei luni.”, a spus Cardi.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too many bute pics of the night

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on