Adele a apărut la o petrecere, pentru prima dată după ce a divorțat. Artista a participat la un party privat după decernarea Premiilor Oscar și a fost toată numai un zâmbet. 

Chiar dacă un divorț în mod normal este o experiență care te dărâmă, există și excepții. Unele femei se reinventează complet după o despărțire și este și cazul lui Adele. Artista a trecut printr-un proces care a durat mai bine de doi ani, iar acum s-a pronunțat în sfârșit divorțul de tatăl copilului ei. În tot acest timp, Adele a slăbit spectaculos și s-a reinventat, a petrecut mult timp în studio, unde a lucrat la un nou album, iar recent presa internațională a scris că are o nouă relație, cu un prieten pe care îl cunoaște din copilărie. 

In love again. Adele și-a făcut un nou iubit, după ce a divorțat de soțul ei. Cine e cel care a cucerit-o?

Adele este de câteva luni în Los Angeles, unde s-a pronunțat divorțul recent. Artista a încercat să treacă neobservată și nu a participat la evenimente, cel puțin până acum. Adele a spart gheața și s-a afișat la petrecerea organizată de actorul Daniel Kaluuya, care a sărbătorit câștigarea unei statuete aurii la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru apariția din ”Judas and the Black Messiah”. În imaginile suprinse la petrecere și care au ”scăpat” pe internet, Adele apare cu un zâmbet larg pe față și foarte relaxată.