Orașul iubirii nu a fost cea mai romantică destinație pentru Kim Kardashian. În timp ce unii își fac cele mai frumoase amintiri în capitala Franței, pentru Kim Parisul va fi mereu un oraș trist.

Kim Kardashian și surorile ei sunt printre preferatele evenimentelor de fashion. Familia Kardashian a răspuns mereu pozitiv invitațiilor primite de la marii designeri, iar Paris Fashion Week a fost unul dintre evenimentele pe care acestea îl aveau trecut pe lista de to do. În timp ce unii se pregăteau să strulucească la eveniment, Kim trecea prin clipe de groază.

Soția lui Kanye West a fost jefuită în capitala Franței și era la un punct de a fi violată. Kim nu a putut să uite acest eveniment și de fiecare dată când vorbește despre asta izbucnește în plâns. Miliardara a fost invitata lui David Letterman în show-ul ”My Next Guest Needs No Introduction”, acolo unde a vorbit despre nefericitul eveniment și despre temerea ei de atunci că sora ei, Kourtney o va găsi moartă.

”Kourtney a plecat cu singurul bodyguard pe care îl aveam cu noi. Pe la ora 3 am auzit zgomote și mi-am dat seama că nu poate fi bine. Au intrat peste mine, eram doar în halat și primul gând care mi-a venit în minte era că urma să fiu violată. Din fericire, nu s-a întâmplat asta. Hoții m-au legat de un scaun și mi-au furat inelul pe care îl primesem de la Kanye cu câteva zile în urmă”, a povestit Kim cu lacrimi în ochi.