Jason Derulo și Jena Frumes sunt cei mai proaspeți părinți din showbiz. Cei doi au făcut marele anunț pe Instagram și nu au vrut să își lase fanii să aștepte prea mult, așă că au dezvăluit deja sexul bebelușului.

Jena Frumes și Jason Derulo sunt cel mai simpatic cuplu de pe TikTok. Cei doi fac cele mai nebune provocări online, iar fanii se amuză copios și le oferă milioane de aprecieri. Recent, cei doi îndrăgostiți au anunțat că vor deveni părinți, iar asta a fost una dintre cele mai bune vești pe care le puteau primi atât ei, cât și fanii cuplului.

La scurt timp după anunț, Jena și Jason au organizat un party special pentru dezvăluirea sexului bebelușului, iar emoțiile au fost mari pentru toți participanții. După multe clipe de suspans, cuplul a anunțat că vor deveni părinții unui băiețel, iar felicitările nu au încetat să apară. Acum, următorul pas este dezvăluirea numelui pe care l-au ales.

Jason și Jena s-au cunoscut înainte de izolare, la o sală de sport pe care o frecventau împreună. Pandemia i-a prins pe cei doi împreună, așa că s-au apucat serios de TikTok, iar videoclipurile lor strângeau milioane de vizualizări. Jason și Jena se potrivesc de minune și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar faptul că amândoi sunt născuți pe 21 septembrie este un semn.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)