Viața de proaspeți părinți e mai dificilă decât pare. Au aflat-o pe propria piele și Smiley și Gina Pistol, ale căror vieți s-au schimba la 180 de grade de când a venit pe lume micuța Josephine. Dacă Gina a povestit pe Insta Stories că începutul a fost dificil, se pare că lucrurile s-au așezat încet-încet, iar Gina și Smiley au din nou timp pentru ei.

Atunci când ai un bebeluș, e foarte greu să găsești timp și energie și pentru alte activități, în afară de a avea grijă de el. Cu toate acestea, Smiley și Gina au reușit. Chiar dacă nu au ajutor și se ocupă exclusiv ei de fetița lor, cei doi proaspeți părinți își găsesc timp și pentru lucrurile care îi bucură și pe care le făceau înainte. Smiley merge la studio și face ce îi place cel mai mult: muzică, iar piesa ”Noi doi și noaptea”, pe care a lansat-o recent este doar o dovadă în acest sens. Gina a început să facă mișcare pentru a reveni la formele de dinainte să rămână însărcinată și își ține la curent fanii de pe Instagram cu dieta pe care o urmează.

Smiley a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor: când o va arăta pe micuța Josephine?

Smiley și-a provocat fanii de pe TikTok să facă o provocare pe melodia ”Noi doi și noaptea” și a dat el tonul chiar el. A postat un filmuleț în care el și Gina se bucură de o partidă de... Monopoly, cel mai probabil în timp ce fetița lor doarme.

 

@smiley_omul

Tu ce clip ai facut pe ##NoiDoisiNoaptea ? Eu am facut despre familie ❤️ ##smiley ##family @gina.pistol

♬ Noi Doi Si Noaptea - Smiley

Artistul nu s-a oprit aici și a publicat ulterior și un filmuleț în care apare în ipostaze tandre cu Gina, iar descrierea ”Noi doi și noaptea devenim trei” i-a pus pe jar pe fanii care îl urmăresc pe TikTok.

@smiley_omul

##NoiDoisiNoaptea devenim 3 😁 ##smiley ##family @gina.pistol

♬ Noi Doi Si Noaptea - Smiley