Un filmuleţ de doar 19 secunde în care Ombladon îl critică pe DOC a dat naştere la un mare scandal în muzica românească. Povestea e simplă: DOC a devenit de curând membru al HaHaHa Production, iar cei de la Paraziţii n-au gustat deloc mutarea.

A urmat reacţia lui Ombladon, care a avut loc într-un concert de săptămâna trecută. Aveţi grijă, conţine limbaj licenţios!

Evident că reacţia lui DOC nu s-a lăsat deloc aşteptată. Ombladon a sărit la “gâtul” lui DOC cu câteva versuri, dar noul membru HaHaHa Production a avut mult mai multe de spus şi a scos piesa “Praf”.

Înainte să dea drumul piesei pe Facebook, DOC a mai avut de transmis un mesaj: “Am facut si eu 300k de…voi. Va multumesc ca imi intelegeti nebuniile. Vedeti voi, eu o vad asa – E NECESAR sa ignor orice parere a oricui pentru a ramane eu, artistul vietii. D-aia m-am dus la Ha. Fiindca simt cum ma trage ata spre a sta in spatele pieselor, a compune/ scrie/ produce pentru altii. Nu prea mai am tragere spre a o expune eu, dar mi-a intrat la vena a o face si n-am sa ma opun. Mai mult Vlad Munteanu s-a dus la Ha decat DOC. Eu n-am cum sa ma mai schimb. Ala sunt. Asta sunt:”