Maluma vrea să bifeze experiențe din cât mai multe domenii. Artistul latino a profitat de weekend și a luat lecții de bucătar de la unul dintre cele mai celebre nume din domeniu. Ce zici, s-a descurcat?

Maluma continuă să își uimească fanii. După ce a lansat o serie de videoclipuri chiar de ziua lui, acum, artistul vrea să experimenteze arta culinară. Maluma baby a vrut să ia lecții de la nume de top, așa că profesorul lui a fost nimeni altul decât Nusr-Et. Artistul a arătat că nu este pentru prima dată când prepară ceva complex și se pare că este unul dintre fanii celebrului bucătar, având în vedere că știa la perfecție mișcările. Maluma a postat pe Insta story un filmuleț în acre fanii l-au putut admira în ipostaza de chef.

Nusr-Et, poreclit Salt Bae este un celebru bucătar de origine turcă care deține un lanț impresionant de restaurante de lux în întreaga lume. Tehnica lui de a condimenta preparatele a atras imediat atenția, ba chiar a ajuns subiect de meme-uri în online. Nusr-Et a fost forțat să abandoneze școala la vârsta de 6 ani din cauza situație precare a familiei și a fost nevoit să lucreze ca ajutor de bucătar de la o vârstă fragedă. Tot răul spre bine!