Din păcate, fenomenul fake news e din ce în ce mai prezent și crează panică. Prin asta au trecut fanii și apropiații Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda care au aflat din presă o informație tristă.

De dimineață, comunitatea de urmăritori ai Cleopatrei Stratan a trecut prin clipe de groază. Fanii ei, dar și cei ai lui Edward Sanda au citit o știre conform căreia atât Cleo, cât și Edward au suferit un accident mortal. Din fericire, cei doi artiști nu au pățit nimic, nici măcar nu au fost implicați în vreun accident. Șocată de o asemenea știre care circulă în mediul online, Cleopatra a postat un filmuleț pe Insta stories în care și-a liniștit fanii.

”În legătura cu știrea falsă... eu și Edi suntem bine, nu s-a întâmplat nimic, așa că vă rog frumos fără știri de genul”.

Recent, pe lângă pasiunea pentru muzică, Cleopatra a descoperit că este atrasă de makeup. Artista a fost de multe ori întrebată cum de are apariții impecabile în ceea ce privește makeup-ul, așa că acum are răspunsul. Iubita lui Edward Sanda și-a creat o nouă pagină de Instagram, @cleopatrastratanmakeup. Cleo și-a anunțat fanii să dea follow contului, deoarece a pregătiti multe surprize pentru ei.