De ce îți este frică, de aia nu scapi. Prin asta trece Khloe Kardashian. Sora lui Kim și-a anunțat fanii că nu este una din cele mai frumoase perioade din viața ei și că, momentan are COVID.

Penultimul sezon din ”Keeping Up with The Kardashians” s-a filmat fix înainte de a începe pandemia. Familia Kardashian și-a făcut griji pentru echipa de filmare și a decis să pună pauză filmărilor. Tocmai când totul părea safe, Khloe Kardashian a fost lovită de ghinion. Aceasta a anunțat că are COVID și întreaga familie este panicată.

”Tocmai am aflat că am coronavirus. M-am izolat în camera mea. Va fi bine, dar m-am simțit foarte rău câteva zile”, a spus Khloe într-un videoclip postat pe Youtube. Kim și-a făcut griji pentru ea, mai ales că au petrecut toate ziua ei de naștere pe o insulă. ”Sunt speriată pentru ea. Îmi dau seama că este foarte agitată din cauza asta”., a spus Kim.

Filmările pentru show-ul "Keeping Up with The Kardashian" au fost întrerupte de către Kris Jenner tocmai pentru a evita apariția COVID în familia ei, dar și pentru că voia să evite episoadele de bipolaritate ale lui Kanye West.