Pandemia a afectat multe categorii sociale, iar artiștii nu fac excepție. De aproape un an, niciun cântăreț nu mai poate susține concerte cu public, iar pentru a lansa piese și videoclipuri noi, trebuie să respecte măsuri stricte și chiar să scoată din buzunar sume uriașe, pentru a se asigura că toată lumea implicată este safe. 

Cardi B a povestit recent că este nevoită să cheltuie o avere pe testele de Covid, în fiecare lună, atât pentru ea, cât și pentru staff-ul ei. ”Mă testez de 4 ori pe săptămână. La fel și cei din echipa mea. De fiecare dată când ne testăm, plătesc 250$. Asta e o nouă afacere!”, a scris artista într-o postare pe Twitter. La un calcul simplu, Cardi B plătește 1000$ pe săptămână pe teste, adică 4000$ pe lună. Dacă are un proiect în care sunt implicați mai mulți oameni, suma se multiplică. 

Nu e prima dată când Cardi se plânge de sumele pe care le cheltuie pe teste. În trecut, a povestit că ea și Megan Thee Stallion au cheltuit 100.000$ pe teste atunci când au filmat videoclipul ”WAP”: ”Este necesar, pentru că dacă lucrezi cu mine și te îmbolnăvești de Covid, eu pot fi trasă la răspundere. Dacă eu filmez o reclamă și iau Covid, compania respectivă poate fi dată în judecată”, a explicat cântăreața în comentarii.