La Casa de Papel revine cu partea a doua a sezonului al cincilea, pe 3 decembrie, iar acum au apărut pe internet primele imagini din finalul seriei. Filmulețul de un minut și jumătate i-a pus pe jar pe fanii serialului-fenomen și pe bună dreptate! 

Dacă nu ai văzut prima parte a sezonului cinci din La Casa de Papel, ar fi bine să nu citești mai departe, pentru că s-ar putea să primești spoilere. Pe 3 decembrie apar ultimele cinci episoade pe Netflix, iar producătorii au publicat un teaser pentru ce urmează să vedem în încheierea poveștii care ne-a ținut cu sufletul la gură. Finalul primei părți i-a lăsat pe mulți în lacrimi, după ce Tokyo s-a sacrificat pentru ca planul să meargă mai departe. În teaser-ul apărut acum pe internet, aceeași Tokyo transmite un mesaj audio emoționant, în timp ce pe ecran rulează imagini cu un bătrân japonez care recondiționează o mască de Dali spartă în mai multe bucăți.

Add them to ”My List”! Zece seriale spaniole pe care să le vezi dacă ești fan ”La Casa De Papel”

Kintsugi este arta japoneză prin care obiectele sparte sunt refăcute și lipite folosind aur topit, pentru a le face mai puternice decât înainte și este o metaforă foarte puternică pentru ce se întâmplă în serial. În timp ce bătrânul japonez lipește masca, simbolul serialului și al rezistenței, pe fundal se aude vocea lui Tokyo care spune: ”Dragă Profesor, Denver, Helsinki, Bogota, Palermo, Rio... Rio al meu. Știu că sunteți terminați. Distruși. Dar și eu sunt. În mii de bucățele. Se spune că ce nu te omoară te face mai puternic, dar cât de puternic te face ceea ce într-adevăr te omoară? Să ne amintim de Oslo, de Moscova, de Berlin, Nairobi. Fir-ar să fie! Aurul ne-a unit o dată și niciodată, fie ce-o fi, nu ne va separa. Pentru că de fiecare dată când ei ne distrug, noi ne întoarcem și mai puternici. Pentru că nu uitați: suntem și vom fi împreună mereu. Rezistența. Până când moartea ne va uni”.