Ariana Grande este recunoscută pentru ținutele uimitoare pe care le afișează de fiecare dată. Artista este o sursă de inspirație pentru milioane de fani din întrega lume, dar, uneori și ea are nevoie de propria inspirație. De data asta, se pare că a găsit-o chiar la Britney Spears.

Ariana Grande a ocupat sezonul acesta un scaun de jurat la The Voice. Artista este foarte exigentă atunci când își alege concurenții și vrea ca anul acesta echipa ei să fie cea care pleacă cu trofeul acasă. Pe lângă faptul că oferă sfaturi prețioase artiștilor în devenire, Ariana defilează mereu la The Voice cu cele mai interesante outfit-uri.

Recent, Ari a recreat una dintre cele mai cunoscute apariții ale lui Britney Spears. Artista și-a prins părul în celebrul ponytail și a optat pentru un top roz, la care a asortat o pereche de pantaloni albe cu inserții roz la genunchi. Fix același outfit l-a purtat și Britney Spears în 1999, atunci când a lansat albumul "...Baby One More Time”.

sursa foto: Today.com

sursa foto: Today.com

Dar asta nu este singura asemănare dintre cele două. Ariana se pricepe de minune să o imite pe Britney Spears și, aproape în toate emisiunile este provocată că cânte ca Brit. Noi zicem că îi iese de minune.