Orlando Bloom și Katy Perry s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților, actorul organizând o cerere în căsătorie specială, dovedind că poate plănui foarte bine o surpriză, chiar dacă acest lucru nu este întocmai specific lui.

Orlando Bloom a explicat totodată cum încearcă să o învețe pe Katy despre beneficiile momentele mici petrecute împreună. „Încerc în continuare să o fac să se bucure de momentele mici. Lucrul bun în ceea ce privește ce facem este că învățăm să facem lucruri mici împreună. Cred că amândoi suntem conștienți că este un munte pe care trebuie să îl urcăm și că acel munte nu se va opri niciodată, în ceea ce privește relațiile, pentru că eu cred că așa stau lucrurile și iubesc să evoluez și, din fericire, și ea o face.”

„Este important pentru mine că suntem la fel. Am fost căsătorit și am divorțat și nu vreau să fac asta din nou… și amândoi suntem conștienți de asta. Ea este incredibilă și sunt întotdeauna atât de impresionat de asta și mă simt încurajat.”

Cunoscutul actor a fost căsătorit timp de trei ani cu modelul Miranda Kerr. Cei doi au un copil în vârstă de 8 ani, Flynn, și după divorț au rămas prieteni. În plus, se pare că fiul lor se înțelege foarte bine cu Katy Perry.