Așa triunghi amoros, mai rar! Katy Perry a devenit de puțin timp mămică, iar asta se pare că îi trezește nostalgii fostei soții a lui Orlando Bloom. Miranda Kerr a devenit super friendly cu proaspăta mămică pe social media.

Situația dintre Miranda Kerr și Katy Perry nu este deloc tensionată, așa cum probabil se așteptau mulți. Fosta soție a lui Orlando Bloom și actuala se înțeleg de minune, iar asta se vede pe social media. Chiar dacă și Miranda are un băiețel împreună cu Orlando Bloom, asta nu a împiedicat-o să se bucure de faptul că fostul ei soț a devenit din nou tătic.

Katy Perry și-a anunțat fanii de pe Instagram că se va reîntoarce în show-ul American Idol, iar Miranda a profitat de ocazie pentru a-și arăta sentimentele în public. Fosta soție a lui Orlando i-a spus lui Katy Perry: ”Omg, ești uimitoare! Te iubesc!”, iar comentariul ei a primit aproximativ 4500 de like-uri. That is insane!

Recent, Katy a vorbit cu urmăritorii de pe Twitter despre provocările pe care le-a întâmpinat de când este mamă. Artista a spus că lucrurile nu i se mai par atât de simple și că ”job-ul” de mamă i se pare cel mai solicitant dintre toate.