Kylie Jenner este o Instagram queen. Milardara încasează sume fabuloase dintr-o singură postare pe rețeaua socială, iar asta îi cam nemulțumește pe urmăritori. Well, her posts, her money!

Kylie Jenner are un adevărat imperiul al cosmeticelor, dar trebuie să recunoască: cel mai mare rol l-a avut Instagramul. Miliardara a devenit cunoscută datorită show-ului de familie în care a apărut, dar a știut cum să își gestioneze imaginea astfel încât să devină un brand. Comunitatea ei a crescut încet, dar sigur, reușind să o întreacă pe sora ei mai mare, Kim.

Instagramul i-a adus cele mai multe critici lui Kylie, iar comunitatea ei de 201 de milioane de urmăritori pare din ce în ce mai nemulțumită de comportamentul miliardarei. Kylie a fost de multe ori pusă la zid și acuzată că se folosește de fetița ei, Stormi pentru a primi mai multe aprecieri. Nici accesoriile scumpe pe care i le-a cumpărat micuței nu au scăpat de ochii criticilor. Aceasta a fost de foarte multe ori certată pentru că aruncă banii pe lucruri pe care nimeni nu le apreciază în loc să îi doneze.

Acum, nemulțumirea fanilor este legată de modul în care se pozează miliardara. Deja s-au obișnuit să vadă aproape zilnic poze cu ea, dar se pare că s-au săturat să o vadă aproape dezbrăcată, mai ales în această perioadă în care omenirea se confruntă cu probleme mult mai grave. 

Kylie, noroc că ești imună la răutăți!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)