Delia is back in business. Artista s-a întors din vacanța din Seychelles și a început filmările la un nou sezon X Factor. Artista și-a obișnuit deja fanii cu look-urile extravagante, dar de data aceasta a dus totul la next level, cu două ținute extrem de îndrăznețe. 

Delia a renunțat, pentru o perioadă, la outfit-urile oversized și și-a pus în valoare picioarele tonifiate cu două ținute care i se potrivesc perfect. Artista a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la filmările noului sezon X Factor și și-a surprins urmăritorii cu ținutele pe care le-a purtat. Delia a optat pentru o fustă plisată, foarte scurtă, pe care a asortat-o cu o cămașă neagră, dresuri plasă și bocanci negri. În altă fotografie, Delia apare cu o rochie scurtă și mulată și o jachetă oversized. Ambele look-uri au fost pe placul celor care o urmăresc și au fost recompensate cu zeci de mii de like-uri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Artista este într-o formă de zile mari și a revenit din vacanță cu forțe proaspete, gata pentru încă un sezon de X Factor. În urmă cu trei săptămâni a lansat ”Racheta”, iar videoclipul animat a depășit un milion de vizualizări pe YouTube. Este prima piesă pe care Delia a vândut-o într-un pachet NFT, alături de câteva desene făcute chiar de ea, un walkman și o casetă și alte câteva obiecte personale.