Fără doar și poate, Lidia Buble și sora ei formează una dintre cele mai puternice echipe de pe Drumul Împăraților. Cele două surori au pornit în competiție cu gândul de a veni acasă cu premiul cel mare și sunt dispuse să abordeze orice strategie. Așa cum era de așteptat, în rândul fanilor Lidiei Buble s-a găsit și câțiva nemulțumiți care o taxează pentru comportamentul ei.

Lidia Buble este extrem de competitivă, iar dacă cineva mai avea vreun dubiu, Asia Express este dovada supremă. Lidia și Estera sunt niște adversare de temut și nu este de mirare că au reușit să atragă antipatia multor echipe în Asia Express. Fetele și-au făcut deja un obicei din a fura de la nas mașinile celorlalți, iar asta i-a făcut pe mulți să spună că nu joacă corect. Lidia și Esti nu și-au justificat niciodată comportamentul, ba mai mult, au spus că atâta timp cât este o competiție, se vor folosi de toate armele.

La televizior, lucrurile par diferite. Montajul și cut-urile îi fac de cele mai multe ori pe fani să își formeze concepții greșite. Faptul că la tv Lidia și Estera găsesc mașină în două secunde, nu înseamnă că fix asta s-a întâmplat și în realitate. Pâna în etapa a cincea, Lidia și-a câștigat mulți susținători, dar și hateri care nu ratează nicio ocazie pentru a-i comenta cu replici dure. ”Prea mult vă drăgălășiți aici pe Insta. Sunați-vă, dragă și spuneți-vă că vă iubiți 5 ore încontinuu. Prea exagerat.”, ”Antipatică îmi ești acum”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)