Halsey și-a luat fanii prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată. Artista și-a ținut viața sentimentală departe de ochii curioșilor în ultima vreme și de abia de acum a început să povestească evenimentele din viața ei.

Printre sutele de mii de felicitări, Halsey a primit cu siguranță și critici, dar și întrebări despre sarcină, mai ales că a ținut-o o bună vreme secretă. Artista le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că și-a dorit această sarcină atât de mult încât a plănuit-o. ”Sarcina mea a fost 100% planificată și am luptat din greu pentru acest bebeluș. Aș fi fost la fel de încântată și dacă se întâmpla altcumva”. a spus artista.

Halsey a vorbit pentru prima dată despre schimbările prin care trece de când e însărcinată: ”Am crezut că sarcina...”

Viitoarea mămică se pare că și-a găsit, în sfârșit liniștea. După ce s-a despărțit de G-Eazy, Halsey a mai bifat câteva relații, dar niciuna nu a fost de lungă durată. La câteva luni după ce i-a spus adio lui Evan Peters, actorului din American Horror Story, Halsey a rămas în același registru și s-a combinat cu regizorul Alev Aydin. Alev este cunoscut pentru producțiile ”Small shots”, ”Controller”, ”Felly”, dar și multe altele.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)