Gigi Hadid este pusă pe fapte mari. Iubita lui Zayn Malik este mai pregătită ca niciodată să facă schimbări în viața ei și se pare că a început deja cu părul. Modelul a renunțat complet la culoarea ei naturală pentru red carpetul de la MET Gala, iar fanilor le place alegerea făcută.

G a decis că este timpul pentru o schimbare majoră în viața ei și ce poate fi mai simplu decât schimbarea culorii părului? Modelul a jonglat până acum cu diferite nuanțe de blond, de la cald la rece, a avut și câteva șuvițe, iar în ultima perioadă fanii deja se obișnuiseră cu părul ei natural. Gigi și-a luat inima în dinți și a ales o nuanță puternică de roșcat. Modelul are avantajul că orice ar purta îi vine de minune, iar cel mai bun moment pentru a demonstra asta a fost MET Gala.

Iubita lui Zayn s-a afișat cu o podoabă capilară imensă și roșcată, iar fanilor, oricât de mult le-ar fi plăcut asta, nu au avut cum să nu remarce faptul că Gigi s-a inspirat un pic de la cumnata ei, Dua Lipa. Și Dua la MET Gala din 2019 a avut o coafură asemănătoare. Chiar dacă ambele au purtat peruci, rezultatul final a arătat spectaculos și destul de natural. Pentru anul acesta la MET Gala, Gigi a decis să poarte o ținută semnată Prada pentru care a primit multe laude.