Delia este una dintre artistele care de-a lungul timpului și-a creat un stil inconfundabil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceasta investește zeci de mii de euro în piesele vestimentare, dar fără spiritul ei fashion nimic nu ar fi fost posibil.

Există o vorbă înțeleaptă care spune că ”haters gonna hate”. Uneori, cel mai înțelept este să-i lași în pace și să ignori răutățile. Alteori, e bine să le dai replica, dacă simți nevoia. Aparițiile Deliei merită nota 10 de fiecare dată, dar asta nu înseamnă că nu există și cârcotași. Artista are un dressing impresionant în care se regăsesc sute de piese de brand, piese statement cu ajutorul cărora Delia face ținute spectaculoase. Artista are o echipă de profesioniști care se ocupă de aparițiile ei, dar se descurcă și pe cont propriu.

Instagramul și TikTok-ul Deliei sunt terenul perfect de aruncat cu replici dure, iar imaginile ei, oricât de cuminți ar fi, tot stârnesc un val de reacții. Delia s-a pus de mai multe ori la mintea celor care au criticat-o și le-a închis gura cu niște replici usturătoare. Unele chiar merită puse în ramă! Dacă până acum obișnuia doar să dea replica celor care o criticau, de data asta, Delia a dus totul la un alt nivel și le-a arătat tuturor celor care o critică un semn obscen pe TikTok.

 

@delia

Reply to @silviubalan8 😘

♬ sonido original - JOHANCEL 🤯