Andra menține standardele ridicate și se laudă cu o cifră rotundă pe TikTok. Artista a ajuns la un milion de follow-eri acolo și a sărbătorit momentul cum se cuvine. 

Andra este genul de artistă care ține non-stop legătura cu fanii ei. Este foarte activă pe toate platformele de social media, dar se pare că TikTok-ul este rețeaua ei preferată de socializare. Dacă pe Facebook și pe Instagram are postări mai ”serioase”, ei bine, pe TikTok le arată fanilor ei o altă față. Artista postează o mulțime de filmulețe amuzante, în care apare atât singură, cât și alături de copiii ei. Uneori reface provocări virale, iar cei care o urmăresc acolo se amuză copios. Nu este de mirare că are clipuri care au depășit și trei milioane de vizualizări într-o singură zi. 

Dar dincolo de vizualizări, artista se laudă cu o cifră rotundă pe TikTok: un milion de oameni i-au dat follow acolo. Dintre cântăreții de la noi, doar Delia are mai mulți urmăritori decât ea, 1.4 milioane. Ambele artiste sunt foarte active pe TikTok, iar faptul că postează conținut constant le ajută ca filmulețele lor să ajungă pe feed-ul general. 

 

@andra

Vă mulțumesc tuturor, astăzi suntem 1 milion de prieteni pe TikTok💜🥰

♬ original sound - Andra