Numărătoarea inversă a început! Fanii lui Beyonce mai au foarte puțin de așteptat până vor asculta noul album semnat de divă. Pentru a face așteptarea mult mai ușoară, Bey a decis să facă publică lista pieselor de pe noul material.

Beyonce a lipsit o perioadă din peisajul muzical, iar fanii au simțit asta din plin. Au trecut luni bune de când artista nu a mai lansat nicio piesă, dar se pare că așteptarea fanilor se apropie de final. Beyonce este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lansarea unui nou material discografic. Albumul se va lansa pe 29 iulie, se va numi „Renaissance” și va fi structurat în două acte.

Beyonce este pe cale să înceapă o nouă Era, iar primele detalii deja au fost date. Artista a apărut pe coperta celui mai nou număr al publicației Vogue, dar nu acolo a vorbit despre revenirea ei în muzică. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram al Tidal, aplicație de streaming pe care o deține soțul ei. Albumul se va lansa pe 29 iulie, se va numi „Renaissance” și va si structurat în două acte.

Beyonce are pregătite 16 piese noi

Titlul nu este deloc unul întâmplător. Beyonce își dorește ca această etapă să fie una definitorie pentru ea. Bey promite că cel de-al șaptelea album de studio o să fie ca o gură de aer proaspăt. Cum a mai rămas doar o săptămână de aștepare, artista a decis să le ofere fanilor un mic preview. Beyonce a postat lista pieselor de pe albumul „Renaissance”, iar asta i-a făcut pe toți să fie mai nerăbdători.

„Cu toată izolarea și nedreptatea din ultimul an, cred că suntem cu toții pregătiți să evadăm, să călătorim, să iubim și să râdem din nou. Simt o renaștere în curs de dezvoltare și vreau să fiu parte din cultivarea acestei evadări, în orice formă posibilă”, a spus Bey.

One week left. Beyonce va lansa albumul „Renaissance”, iar tracklist-ul este deja aici
Instagram