Pe final de an, vedetele de la Hollywood sunt puse pe schimbări mari și, cum cel mai simplu se intervine la nivelul părului, fix asta a făcut și următorul star din ”Selling Sunset”. Vedeta s-a afișat cu noul look chiar pe covorul roșu de la gala People's Choice Awards 2021.

Chrishell Stause este una dintre cele mai controversate vedete din reality show-ul imobiliar de pe Netflix. Aceasta este cunoscută pentru altercațiile pe care le-a avut cu Christine Quinn, colega sa, dar și pentru despărțire dramatică de iubitul ei.

Un nou sezon s-a lansat, iar Chrishell este pregătită de schimbări radicale în viața ei. Vedeta s-a vopsit șaten și vrea să uite toată perioada în care a fost blondă. Chris a debutat cu noul look la People's Choice Awards 2021, iar complimentele nu au încetat să apară.

Anul acesta, Chrishell Stause, agenta imobiliară din show-ul de pe Netflix ”Selling sunset” a aflat pe propria piele cât de încurcate sunt căile dragostei. Cei care au urmărit deja cele patru sezoane disponibile, au aflat că Stausse nu a avut cel mai fericit parcurs sentimental și că a aflat din media că iubitul ei se desparte de ea. Cum orice sfârșit înseamnă un nou început, de data asta, sufletul pereche al lui Chrishell nu a fost prea departe de ea. Agenta imobiliară s-a combinat cu Jason Oppenheim, unul din șefii agenției imobiliare.

Cei doi și-au asumat relația postând câteva imagini pe Instagram din vacanță, acolo unde au mers alături de Mary și Romain, bunii lor prieteni. Jason a format în trecut un cuplu cu Mary, actuala lui angajată și colegă a lui Chrishell și, deși mulți se așteaptau ca asta să fie o tensiune în noul cuplu, lucrurile merg mai bine ca niciodată.