Vești bune pentru fanii Arianei Grande, ai lui Justin Bieber și ai lui J Balvin. Artiștii care nu mai au nevoie de nicio prezentare vor avea de acum încolo mult mai multe în comun cu BTS, celebra trupă k-pop.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trupele k-pop sunt ca un magnet pentru vizualizările de pe Youtube și pentru cele mai importante topuri. Scooter Braun, managerul care îi are la el în portofoliu pe Ariana Grande, Justin Bieber, J Balvin și nu numai se pare că a găsit rețeta succesului și a făcut deja prima mișcare în acest sens.

Artiștii enumerați fac acum parte din HYBE Family după ce cele două mari companii au fuzionat. Această unire de forțe va genera venituri uriașe, mai ales că numele pe care le reprezintă nu mai au nevoie de nicio prezentare. Social media a fost asaltată de mesaje de bun venit din partea celor de la BTS pentru viitori lor colegi.

”Vedem lucruri pe care nu ni le imaginam că vor deveni vreodată realitate, cum sunt acestea, spre exemplu. Asta ne face să realizăm că nu există limite în munca pe care o facem. De abia așteptăm să vedem posibilitățile nelimitate care ne așteaptă!”, a spus SUGA.

”Sperăm să creștem și să îi influențăm pozitiv pe artiștii care fac parte din familia noastră. Și, mai mult decât orice, sperăm ca asta să le ofere fanilor o experiență fresh și să fie o sursă de bucurie. Încă o dată, le urăm bun venit artiștilor Ithaca Holdings. Mulțumim!”, a transmis J-Hope.