Fiecare dintre noi avem o vedetă preferată pe care o admirăm și o urmărim în toate proiectele în care se implică, însă unii fani își manifestă aprecierea trecând, de multe ori, dincolo de limite.

Majoritatea fanilor au reacții neobișnuite atunci când își întâlnesc vedeta preferată, își fac tatuaje cu portretele lor sau chiar îi urmăresc. Însă unii pot merge chiar și mai departe de atât. Iată care sunt cele mai ciudate și nebunești momente prin care au trecut celebritățile în interacțiunea cu un fan care a întrecut limitele:

1. Jonas Brothers au primit un rechin mort

În 2009, Joe Jonas declara: „Cel mai nebunesc lucru pe care l-am primit a fost cu siguranță un rechin mort.” Nick a continuat:  „Nu era un rechin mare, ci unul mic, pe care l-au ținut pentru noi într-un tub. A fost ciudat. Nici măcar nu au lăsat un bilet prin care să explice de ce l-au trimis.”

2. Când Jessie J și-a rupt piciorul în 2011, un fan a făcut același lucru pentru a fi la fel ca idolul său

După ce Jessie J și-a rupt piciorul în urma unor repetiții la dans, a spus că a primit un mesaj de la un fan adolescent prin care i se povestea că a făcut același lucru. Fanul i-a trimis fotografii lui Jessie, însoțite de mesajul: „Aș face orice ca să fiu ca tine.”

3. O femeie și-a schimbat numele în Mrs. Kanye West pentru a-l impresiona pe artist

În 2012, Linda Resa, o fană înfocată a lui Kanye, și-a schimbat numele în Mrs. Kanye West. Deși Linda avea numeroase tatuaje cu artistul, și-a dorit să-i atragă și mai mult atenția.

4. Jared Leto a primit urechea unui fan

În 2013, Jared Leto a povestit că a primit o ureche secționată de la un fan. Pe bilețelul care a însoțit cadoul scria doar: „Asculți?” „Niciodată nu am știut cine a fost, cine și-a pierdut urechea. I-am făcut o gaură în mijloc și am purtat-o pe un colier”, a explicat Jared.

5. Emma Stone a fost invitată la un bal de absolvire prin reconstituirea unei scene din La La Land

Un tânăr de 17 ani din Arizona, a reconstituit numărul Another Day of Sun din filmul La La Land cu versuri personalizate pentru a o invita pe actriță la balul său de absolvire. Emma i-a trimis o scrisoare mulțumindu-i pentru video, însă i-a refuzat propunerea spunându-i că în acea perioadă se va afla în Londra, lucrând la un proiect.