Cardi B nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este una dintre cele mai extravagante prezențe din peisajul muzical și se pare că nici sora ei nu este mai prejos.

Cardi B este una dintre artistele care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Fosta parteneră a lui Offset are o soră care a stat departe de lumina reflectoarelor și de celebritate, dar care îi seamănă extrem de mult. Chiar dacă fizic am fi tentați să spunem că nu au nimic în comun, cele două surori seamănă la caracter ca două picături de apă.

Hennessy Carolina este un fel de troublemaker pentru sora ei mai mare. Recent, din cauza ei, Cardi B a fost dată în judecată de un grup de susținători de-ai lui Trump. Carolina este model, designer vestimentar și makeup artist și niciodată nu a vrut ca numele ei să fie asociat cu cel al lui Cardi pentru a ajunge mai repede la succes. 

Cea ce nu mulți știu este că Hennessy a fost cea care i-a dat porecla și, ulterior, numele de scenă surorii sale mai mari. Hennesy s-a gândit că Belcalis Marlenis Almánzar, numele din buletin al surorii ei ar fi prea lung pentru un nume de scenă. Cum ea avea deja numele unei băuturi s-a gândit că ar completa-o perfect Bacardi, o altă băutură. De aici și până la Cardi a mai fost un singur pas și se pare că i-a purtat mare noroc.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Wednesday🐫

A post shared by H E N N E S S Y 💋✨ (@hennessycarolina) on