Te-ai întrebat vreodată câți bani fac cei mai bogați oameni ai planetei în fiecare zi? Vedete, oameni politici, figuri regale - mulți se laudă cu sume la care noi, muritorii de rând, nici măcar nu visăm.

Cei de la Forbes au publicat lista anuală a celor mai bogați oameni din lume. Au fost luate în considerare câștigurile din ultimul an, așa că a fost ușor de calculat câți bani au câștigat cei mai în vogă artiști într-o singură zi din anul care a trecut. Enjoy!

Adele - 162 735 euro/ zi

Albumul ”25” s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea. Unde mai pui că Adele a fost în turneu aproape tot anul trecut, așa s-a strâns suma fabuloasă.

Sir Elton John - 141 686 euro/ zi

Concertele live și drepturile de autor din albumele mai vechi i-au adus cei mai mulți bani. Artistul își va rotunji și mai mult veniturile, pentru că scrie o autobiografie și a compus coloana sonoră pentru un musical. 

Ed Sheeran - 87 066 euro/zi

Albumul ”Divide” este cel care i-a rotunjit cel mai mult veniturile lui Ed Sheeran. La asta se adaugă și drepturile de autor de la piesele pe care le compune pentru alți artiști, plus veniturile din concerte.

Beyonce - 246 574 euro/zi

Queen B. a dat lovitura cu albumul ”Lemonade”. Vânzările i-au crescut considerabil și după nașterea gemenilor, așa a ajuns să câștige aproape 250 de mii de euro pe zi. Și încă nu am pus la socoteală câți bani i-a adus turneul mondial On The Run II.

Rihanna - 84 773 euro/zi

A lăsat-o mai moale cu muzica în ultima perioadă, dar îi merge bine în afaceri. Liniile de cosmetice și lenjerie pe care le are, plus contractele de imagine îi umplu conturile lui Riri.