Te-ai întrebat vreodată câți bani fac cei mai bogați oameni ai planetei în fiecare zi? Vedete, oameni politici, figuri regale - mulți se laudă cu sume la care noi, muritorii de rând, nici măcar nu visăm.

Cei de la Forbes au publicat lista anuală a celor mai bogați oameni din lume. Au fost luate în considerare câștigurile din ultimul an, așa că a fost ușor de calculat câți bani au câștigat cei mai în vogă artiști într-o singură zi din anul care a trecut. Enjoy!

Adele - 162 735 euro/ zi

Albumul ”25” s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea. Unde mai pui că Adele a fost în turneu aproape tot anul, așa s-a strâns suma fabuloasă.

Sir Elton John - 141 686 euro/ zi

Concertele live și drepturile de autor din albumele mai vechi i-au adus cei mai mulți bani. Artistul își va rotunji și mai mult veniturile, pentru că scrie o autobiografie și a compus coloana sonoră pentru un musical. 

Ed Sheeran - 87 066 euro/zi

Albumul ”Divide” este cel care i-a rotunjit cel mai mult veniturile lui Ed Sheeran. La asta se adaugă și drepturile de autor de la piesele pe care le compune pentru alți artiști.

Beyonce - 246 574 euro/zi

Queen B. a dat lovitura cu albumul ”Lemonade”, anul trecut. Vânzările i-au crescut considerabil și după nașterea gemenilor, așa a ajuns să câștige aproape 250 de mii de euro pe zi.

Rihanna - 84 773 euro/zi