La final de an, revista People face liste peste liste. Printre ele se numără și un clasament al celor mai influenți 25 de oameni în 2017. Asta nu e tot! Pe listă și-au făcut loc și câteva vedete din muzică.

Despre cine este vorba? Vă spunem chiar acum!

Ariana Grande ocupă locul 2 în top. După ce 22 de tineri au murit în atacul terorist care a urmat concertului din Manchester, în luna mai, artista de 24 de ani a revenit cu curaj pe scenă și a organizat un concert caritabil, înainte de a continua turneul Dangerous Woman, scriu cei de la People.

Rihanna - ocupă poziția 20 din 25. La doar 29 de ani a lansat o linie de produse cosmetice, Fenty, gândită special "pentru femei de toate nuanțele". Doar fondul de ten vine în 40 de nuanțe, devenind unul din cele mai de succes branduri lansate vreodată. Mai nou, are o stradă cu numele ei în orașul său natal din Barbados.

Cardi B - este pe locul 22/25. Născută în Bronx, rapperița a devenit faimoasă grație piesei ei de debut "Bodak Yellow", cu care a reușit să o detroneze pe Taylor Swift din topul Billboard Hot 100.

Pe listă mai sunt Bruce Springsteen - care în prezent joacă în show-ul lui, Springsteen, pe Broadway, și Blake Shelton, desemnat de curând "cel mai sexy bărbat din lume în 2017".