În vara lui 2017, Selena Gomez a dispărut pentru o vreme din lumina reflectoarelor și toată lumea a aflat apoi că a făcut transplant de rinichi. Fotografiile și povestea, postate pe Instagram, au făcut înconjurul internetului și au adunat peste 10 milioane de like-uri. 

Selena Gomez a șocat pe toată lumea atunci când a făcut dezvăluirea. Interesant este că artista a primit rinichiul nu de la cineva din familie, ci de la cea mai bună prietenă a ei. Francia Raisa a făcut abia acum primele declarații despre acel moment.

FOTO | Ea este adevărata doamnă Grey! Soția actorului din "Fifty Shades" seamănă perfect cu Anastasia, personajul din film

Prietena Selenei i-a acordat un interviu lui Harry Cornick Jr. și a povestit cât de greu i-a fost să treacă peste acel moment: "Mi-a fost foarte greu. Nu puteam face duş singură. Trebuia să fie cineva care să mă sprijine şi să aibă grijă să nu cad. Practic, nu mă puteam mişca. Eu sunt o persoană foarte activă şi m-am descurcat cum am putut timp de două luni în care nu am putut merge. De altfel, medicul m-a avertizat în privința acestui lucru. Am şi un câine de care trebuia să am grijă. Mi-au lipsit plimbările zilnice cu el." 

Francia Raisa a vorbit și despre relația cu Selena Gomez și a povestit că acum se simte ca și cum ar face parte din familia artistei de 25 de ani: "Selena s-a simțit oarecum vinovată că m-a lăsat fără un rinichi şi că transplantul nu a fost făcut de un membru al familiei sale, dar nu era niciun donator compatibil. Înainte eram doar prietene, acum fac parte din familia ei. Are rinichiul meu. Mi-am pierdut bunicii în adolescență. Acum, bunicii ei sunt şi ai mei."