Două săptămâni. Atât a trecut până să apară primele acuzații de plagiat în cazul videoclipului lui Taylor Swift. Fanii lui Beyonce i-au sărit în cap lui Tay-Tay, dar regizorul videoclipului a avut cea mai tare replică pentru a le închide gura haterilor.

Așa cum spunea și Taylor Swift: haters gonna hate, hate, hate, hate, hate. Cântăreața nu a luat în seamă atunci când haterii au acuzat-o că s-a inspirat de la Beyonce, dar regizorul videoclipului a pus la suflet. Joseph Kahn este foarte cunoscut în industrie și a mai lucrat în trecut cu Taylor, dar și cu alte nume grele, precum Britney Spears sau Janet Jackson. Atunci când internauții au spus că Taylor s-ar fi inspirat de la Queen B. pentru videoclipul ”Look What You Made Me Do”, Kahn a simțit nevoia să clarifice lucrurile.

”Nu e nimic inspirat din ”Formation” (n.r. clipul lui Beyonce). Ce încearcă ei să spună e că Taylor poartă un top negru și Beyonce a purtat un top negru. Dar în ”Bad Blood”, în 2015, Taylor Swift a purtat tot un top negru. Eu cred că Beyonce a copiat ”Bad Blood””, a spus Kahn. 

Ooook, tu cine de la cine crezi că s-a inspirat? Găsești mai jos toate cele trei videoclipuri, pentru comparație.