Taylor Swift le-a făcut o surpriză fanilor și a lansat un album nou, intitulat "Folklore". La mai puțin de un an de la debutul lui "Lover" artista a pregătit albumul în izolare, al optulea din cariera ei.

Se pare că Taylor a dezvăluit numele fetiței lui Blake Lively și Ryan Reynolds. Piesa ”Betty” este un tribut adus fiicei actriței, care s-a născut anul trecut. Blake și Ryan nu au dezvăluit până acum cum au botezat-o pe fiica născută în 2019.

”Îți mulțumesc Taylor Swift! Putem oare să intrăm cu toții în acel pian al tău și să trăim în interiorul acestui album al tău? Ca și tine, Folklore e plin de atenție, umor, pasiune, inteligență, curaj, ironie, realitate, imaginație, putere, vulnerabilitate și, mai presus de toate, IUBIRE.”, a spus Blake.

Artista de 30 de ani a compus toate cele 16 piese în izolare şi a turnat în acest proiect toate fricile sale, visele şi gândurile, dar şi stările de spirit. În general fanii lui Taylor s-au obişnuit să primească teasere cu luni bune înainte de lansare, iar unii norocoşi pot asculta track-urile mai devreme. În acest caz indiciile au apărut doar pe 23 iulie şi atât.